Reklama
  • Środa, 8 marca (13:05)

    Ciemny mus czekoladowy

Składniki na 6 porcji: ● 15 dag gorzkiej czekolady ● 150 ml wody z puszki ciecierzycy ● sól ● 3 jabłka

1. Wodę z ciecierzycy połącz ze szczyptą soli i ubij na sztywną pianę.

2. Dodaj po łyżce cukru, dalej ubijaj, a na koniec dolej rozpuszczoną przestudzoną czekoladę i delikatnie wymieszaj.

Reklama

3. Odstaw deser do przestudzenia i serwuj z jabłkami.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki na 15 sztuk: opakowanie ciasta francuskiego, jajko, cukier, kryształ do posypania, kostka masła, 10 dag cukru pudru, budyń waniliowy, 25 dag malin mrożonych lub innych owoców, listki mięty więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.