Reklama
  • Poniedziałek, 12 grudnia 2016 (13:05)

    Bakaliowe trufle

1/2 szkl. mielonego maku namocz w małej ilości mleka kokosowego. Po dużej garści migdałów i orzechów włoskich oraz 1/2 gorzkiej czekolady wrzuć do malaksera. Dodaj mak i 2 łyżki miodu. Zmiksuj, uformuj z masy kulki. Obtocz w kakao, schłodź.

Reklama

Tekst pochodzi z magazynu

Tina

Zobacz również

  • Składniki: 18 dag czeko ladowych ciastek, 10 dag masła, 3 banany, rum,18 dag czekolady, 3 jajka, 50 dag twarogu, 5 dag cukru, 2-3 łyżki mąki kukurydzianej, 2 łyżki kwaśnej śmietany 18 proc., 100... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.